2016! ONS NIEUWE ADRES: Dorrestraat 1, 7415LD, Deventer

Dorrestraat 1, 7415LD, Deventer

Sinds vandaag woensdag 6 Januari 2016 zijn wij weer geopend!!!
Na recentelijk te zijn verhuisd naar opnieuw een nieuwe lokatie openden wij vandaag voor het eerst van het jaar weer onze deuren. 2016! en ditmaal gehuisvest aan de dorrestraat 1, een zijstraatje van de Meiboomstraat, in het oude schoolgebouw naast het Cambio-terrein (Cambio/Circulus, Karel de Grooteplein). Hier hebben wij dankzij de Cambio samen met de kledingbank en de speelgoedbank onderdak gevonden en ons kersverse kleine sociale ‘weggeef-winkeltje’ ingericht.

Vandaag verwelkomden wij alweer reeds een kleine 30 man, ondanks het verse verhuisbericht!

 

Ook hebben we vanaf vandaag een NIEUWE WEBSITE!!!
Om zaken in goede banen te leiden en actuele informatie te kunnen verstrekken hebben we ook een nieuwe web-URL in het leven geroepen. Hier zullen we in de loop der tijd ons beleid (de nieuwe spelregels) duidelijk maken en andere informatie posten. Zodat wij in een goede verstandhouding, en omwille van transparantie, ons werk op een prettige manier zullen kunnen blijven voortzetten.

Deze website zal in de loop der tijd meer vorm, identiteit en uitstraling krijgen naardat er rustig verder aan zal worden gesleuteld en naarmate er andere vorderingen achter de schermen plaatsvinden.

Om alvast een tip van de sluier te lichten zijn we druk bezig met sponsoren, waardoor we zullen kunnen afstappen van het rekenen van een kleine onkostenvergoeding zoals we voorheen op sommige artikelen moesten toepassen om gemaakte onkosten te verrekenen. Voor het bezorgen van artikelen zal echter zoals voorheen wel immer een kleine vergoeding blijven worden gerekend. (t.b.v. benzinekosten/afschrijving)

 

Voor nu: iedereen wederom weer van harte welkom geheten!


OPENINGSTIJDEN:

Woensdag 10:00u – 16:00u
Vrijdag 10:00u – 14:00u

Voor vragen/informatie:
M: 06 – 54298604 (Duco)

stichting VoorMekaar Deventer
A: Dorrestraat 1, 7415LD, Deventer
Kvk: 61348058 / IBAN: NL58 RABO 0192 3596 14

 

Auteur: Duco Saadhoff

Oprichter van 'weggeefwinkel' stichting Deventer VoorMekaaar. Stchting Deventer VoorMekaar bestaat reeds sinds 2004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *