Speciale actie Rabobank Salland !

Draagt u onze stichting ook een warm hart toe?

De Rabobank steunt elk jaar opnieuw lokale stichtingen/verenigingen en goede doelen in de regio in de vorm van sponsoring onder de naam ‘Hart voor Salland’

Dit jaar heeft men daar een nieuwe draai aan gegeven waarbij u de kans krijgt om de verenigingen/stichtingen/goede doelen die u een hart onder de riem zou willen steken te sponsoren. Dat wil zeggen: het kost u niets, behalve uw stem. De Rabobank steunt met elke stem die wordt uitgebracht vervolgens de diverse goede doelen. Let ! De actie loopt van 9 t/m 19 maart 2018. U ontvangt van de Rabobank een unieke code waarmee u via online bankieren uw stem (x3) kunt uitbrengen naar keuze.

We hopen uiteraard dat u uw stem niet verloren zal laten gaan šŸ˜‰

Meer informatie rond de Rabobank ‘Hart voor Salland’-actie kunt u vinden op:

www.rabobank.nl/lokale-bank/salland/sponsoring

Namens ons bestuur bedankt voor uw support!

Auteur: Duco Saadhoff

Oprichter van 'weggeefwinkel' stichting Deventer VoorMekaaar. Stchting Deventer VoorMekaar bestaat reeds sinds 2004